top of page
banner+hydrafacial.jpg

Hydrafacial

Hva er HydraFacial?

HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter - alt på en gang.  Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden.

HydraFacial's patenterte teknologi, tar non-ablativ ansiktsforyngelse til et helt nytt nivå. Med fire enkle trinn og valgfri tilleggsbehandlinger, jobber HydraFacial med å gjenopprette huden til en ungdommelig og sunn tilstand. HydraFacial kan gjøres som klassisk hudbehandling, eller som tilpasset behandling for jevnere hudtone eller anti-age. Spør din behandler om hva som passer din hud.

HydraFacial hjelper mot?
- fine linjer og rynker
- store porer
- fet hud
- brune flekker
- rød, tørr og irritert hud
- mot talgproduksjon i huden
- synlige blodkar i huden (Telangiectasia)

Hvordan foregår HydraFacial?
Hydrafacial foregår i 3 - 4 trinn, alt etter hudtype og behandling. Vi har i tillegg ulike serumer som kan tilføres for å skreddersy behandlingen ytterligere. 

1

Rensing og Eksfoliering Med Activ- 4 ™, som er en kombinasjon av melkesyre og glucosamine. Dette myker opp og renser huden, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.

2

Acid Peel, den potente GlySal løsningen i kombinasjon med Vortex-Fusion teknologien, er uovertruffen ved dyp rensing og peeling av huden. Dette dabbes eller strykes på huden i områder som er tettet til og trenger litt dypere behandling.

3

Vortex-Extraction ™ I dette trinnet benyttes Beta-HD ™ for å myke opp talg og urenheter. Her trekker man ut talg og slagstoffer ved bruk av et skånsomt sug istedenfor manuell klemming.

4

Vortex-Fusion. Det siste trinnet er utviklet for å avgifte/detoxe og beskytte huden mot frie radikaler, og inneholder "super-serum" Antiox-6 ™ som fyller på hudens naturlige elastisitet og fuktighet. Denne kraftige formelen kombinerer hyaluronsyre, som er veldig fuktighetsgivende, med avgiftende antioksidanter som vitamin A, E, hvit te ekstrakt, hestekastanje ekstrakt og rosmarinekstrakt.

Hvor lenge varer effekten av hudbehandlingen?
Varigheten av en behandling er individuelle og vil variere etter utgangspunkt, område som behandles, alder, livsstil etc. Ofte vil resultatet av en behandling vare lengre dersom du har gjort det jevnlig over en lengre periode.  For optimal effekt anbefaler vi en kur på 3 - behandlinger med hydraFacial, men den kan fint gjøres som enkeltbehandling. Vi kan ikke gi garantier for det kosmetiske resultatet av den enkelte behandling. 

Pris: 1595,-

shutterstock_481602430+-+hydrafacial+banner.jpg
bottom of page