ansikts

Klassisk Hudpleie

 

Dermalogica Pro 60

60 minutter 1190,-

En skreddersydd og avslappende 60-minutters opplevelse som tar i bruk det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Et ideelt valg for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike behov, samtidig som stressnivået senker seg. Resultatet er din beste hud noensinne.

 

Dermalogica ProSkin 30

30 minutter 690,-

En effektiv og målrettet 30-minutters behandling som gir raske resultater. Vi fokuserer på det huden trenger mest akkurat nå, og tilpasser behandlingen din hud.

 

Dermalogica SkinFix

15 minutter 150,-

SkinFix er en rask og effektiv behandling som er ideell som en oppfriskning i en travel hverdag. Perfekt før en spesiell anledning, eller hvis huden din trenger ekstra pleie og glød.

 

Facemapping

15 minutter 250,-

Usikker på nøyaktig hvilken hudtype og hudtilstand du har? Faktum er at hudens behov forandrer seg gjennom året og livet. Vi anbefaler at du jevnlig får utført en Face Mapping® der du får veiledning for din hud! (gratis ved kjøp av 2 produkter)

VISIA Skin Scanner - Hudanalyse         

30 minutter 500,-

Med VISIA hudanalyse så har vi nå muligheten til å undersøke huden din ikke bare i overflaten, men også i dybden! VISIA analysen viser mange underliggende forhold i huden, der mange av dem har betydning for hvordan huden kommer til å se ut om en del år. VISIA vil undersøke en rekke ting med huden din, blant annet pigmentflekker, solskader, rynker, hudstruktur, porer, blodkar og også porfyriner som angir om du har en spesiell bakterie som gir økt risiko for kviser. Den viser til og med din huds fysiske alder. (Gratis ved kjøp av 2 produkter)

​​

Tlf: 94 15 00 16

©2018 by Lillesand Hudpleie