ansikts

Ansiktsbehandlinger

 

pH Formula Førstegangsbehandling fra 790;-

Førstegangsbehandling for klassifisering av hudens følsomhet, før en sterkere behandling.

 

A.G.E. 1/ A.G.E .2: 1290,-/1890,-

Anti-age ”hud resurfacing” behandling.

 

M.E.L.A .1/ M.E.L.A. 2: 1290,-/ 1890,-

Behandling som passer for aldrende og Hyperpigmentert hud.

 

A.C.N.E. 1/ A.C.N.E. 2: 1290,-/1890,-

Behandling for problemhud, passer for alle aldere.

 

C.R . Behandling : 990,-

Behandling for de som har Rosacea, Atopisk eksem, Perioral dermatitt eller annen kronisk rødhet.

Dermalogica Pro Power Peel 60          1490,-

Høyaktiv og skreddersydd kjemisk peeling. Denne avanserte behandlingen på 60 minutter kombinerer kjemisk peelingmed dyptvirkende behandling og massasje, samt avanserte teknikker for synlige resultater på aldring, pigmentering eller akne.

Dermalogica Pro Power Peel 30           990,-

30-minutters kjemisk peeling som gir glødende hud! Enten du er opptatt av å motvirke aldringstegn, har pigmentflekker eller akne – hudterapeuten velger kombinasjon og styrke til din huds behov og sensitivitetsnivå.

Dermalogica ProSkin 60          1190,-

En skreddersydd og avslappende 60-minutters opplevelse som tar i bruk det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Et ideelt valg for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike behov, samtidig som stressnivået senker seg. Resultatet er din beste hud noensinne.

Dermalogica ProSkin 30          690,-

En effektiv og målrettet 30-minutters behandling som gir raske resultater. Vi fokuserer på det huden trenger mest akkurat nå, og tilpasser behandlingen din hud.

VISIA Skin Scanner - Hudanalyse          500,-

Med VISIA hudanalyse så har vi nå muligheten til å undersøke huden din ikke bare i overflaten, men også i dybden! VISIA analysen viser mange underliggende forhold i huden, der mange av dem har betydning for hvordan huden kommer til å se ut om en del år. VISIA vil undersøke en rekke ting med huden din, blant annet pigmentflekker, solskader, rynker, hudstruktur, porer, blodkar og også porfyriner som angir om du har en spesiell bakterie som gir økt risiko for kviser. Den viser til og med din huds fysiske alder. (Gratis ved kjøp av 2 produkter)

​​

Facemapping          250,-

Hva kan du om huden din? De fleste er usikre på nøyaktig hvilken hudtype og hudtilstand de har og faktum er at hudens behov forandrer seg gjennom året og livet – huden er kroppens største levende organ. Derfor anbefaler vi at du jevnlig oppsøker en hudterapeut for en Face Mapping® hudanalyse der du får veiledning for din hud! (gratis ved kjøp av 2 produkter)

Tlf: 94 15 00 16

©2018 by Lillesand Hudpleie