Få en sunn hud - hele livet

En god hupleierutine er alfa og omega for en sunn og frisk hud. Det er faktisk like viktig som tannpussen! Alle Dermalogica sine produkter er fri for parfyme, fargestoffer, uttørrende S.D. alkohol og mineralolje - ingredienser kjent for å være irriterende for huden. Med banebrytende formulaer og kraftfulle ingredienser kan du være sikker på at du gir huden din det den behøver for å holde seg sunn - hele livet.

Glattere, fastere og sunnere hud.

Gjør det til ditt. Legg til bilder, tekst eller lenker, eller koAGE Smart ® består av nye produkter, samt en reintroduksjon av oppdaterte formuleringer på noen av våre eksisterende produkter. Produktene i AGE Smart ® segmentet inneholder aktive ingredienser slik som retinol, peptider, melkesyre og vitamin C og E som kontrollerer årsakene til hudaldring og minimerer aldringstegn.le til data fra samlingen din.

Sensitivisert og overbehandlet hud?

Huden kan være genetisk sensitiv, eller sensitivisert. Sensitivisert hud er et voksende fenomen verden over pga økt forurensing, stress, og kjemikalier. Uansett om huden er sensitiv kontra sensitivisert, er fellesnevneren for disse tilstandene inflammasjon, Derfor har vi utviklet UltraCalmingTM , et komplett behandlingssystem laget for å kontrollere de ulike årsakene bak sensitivisert og overbehandlet hud

61165.jpg

Klarere og jevnere hudtone

Med en spisset linje bestående av tre behandlende produkter, er PowerBright TRx™ resultatet av flere års forskning på hudlysnende produkter fra hudekspertene hos Dermalogica. Når produktene integreres i din daglige Dermalogica hudpleierutine vil disse silkemyke og peptid-rike formlene jobbe kontinuerlig for å kontrollere og forebygge hyperpigmentering slik at du kan oppnå en klarere og jevnere hudtone.

AGE Bright Clearing Serum and Spot Fader

Spesielt for å behandle voksenakne

Mange tror at uren hud, på fagspråket kalt akne, bare rammer tenåringer. Men dessverre så er det slik at flere voksne enn noen gang har fet eller uren hud. Akne hos voksne er mer standhaftig enn uren hud i tenårene. Dette kan være særlig frustrerende for dem som gikk igjennom ungdomsårene uten en kvise!

Dermalogicas MediBac Clearing-system er laget spesielt for å behandle voksenakne.

2291779.jpg

Sensitivisert og overbehandlet hud?

Huden kan være genetisk sensitiv, eller sensitivisert. Sensitivisert hud er et voksende fenomen verden over pga økt forurensing, stress, og kjemikalier. Uansett om huden er sensitiv kontra sensitivisert, er fellesnevneren for disse tilstandene inflammasjon.

 

Derfor har vi utviklet UltraCalmingTM , et komplett behandlingssystem laget for å kontrollere de ulike årsakene bak sensitivisert og overbehandlet hud

Intensive Moisture Cleanser with Rosemar

Nyheter sunn hud - hele livet

Her finner du våre siste nyheter fra Dermalogica. Vi kommer stadig med nye produktlanseringer. Hold deg oppdatert på det siste innen hudpleie her!

system-skin-health.jpg

Få en sunn hud -

hele livet

En god hupleierutine er alfa og omega for en sunn og frisk hud. Det er faktisk like viktig som tannpussen! Alle Dermalogica sine produkter er fri for parfyme, fargestoffer, uttørrende S.D. alkohol og mineralolje - ingredienser kjent for å være irriterende for huden. Med banebrytende formulaer og kraftfulle ingredienser kan du være sikker på at du gir huden din det den behøver for å holde seg sunn - hele livet.

agesmart-pack-shot.jpg

Glattere, fastere og sunnere hud

AGE Smart ® består av nye produkter, samt en reintroduksjon av oppdaterte formuleringer på noen av våre eksisterende produkter. Produktene i AGE Smart ® segmentet inneholder aktive ingredienser slik som retinol, peptider, melkesyre og vitamin C og E som kontrollerer årsakene til hudaldring og minimerer aldringstegn.

system-clear-start.jpg

Hjelp for ung aknedisponert hud

Clear Start er utviklet av Dermalogica, verdens ledende profesjonelle hudpleiemerke, for å behandle yngre utbruddsdisponert hud. Når det gjelder hudproblemer er kviser den største bekymringen ungdom har. Kviser fører for mange til dårlig selvtillit og en amerikansk undersøkelse viser at tenåringer er mer opptatt av å ha klar, ren hud enn å nyte livet og ha det gøy. Det er med denne bakgrunnen at Dermalogica utviklet ungdomsserien Clear Start.

Body Hydrating Cream (1).jpg

Spaopplevelser hjemme

Sunn hud er viktig for både ansikt og kropp. Derfor har Dermalogica utviklet kroppsprodukter ut fra den samme filosofi: Et flott utseende er resultatet av sunn hud fra topp til tå. Korrekt pleie av huden på kroppen er viktig for å vedlikeholde den generelle sunnhet, like mye som for å unngå for tidlig aldring av huden.

 

Dermalogicas Body Therapy-system gir deg mulighet til å skape pleiende spaopplevelser hjemme.

system-daily-defense.jpg

Husk solbeskyttelse året rundt!

Vi vet alle at ultrafiolette stråler skaper kaos i huden, og det resulterer i nedbryting av kollagen, rynker, hyperpigmentering, og tap av elastisitet. Og, dersom dette ikke er ille nok, er UV-eksponering direkte knyttet til økt fare for hudkreft. Dermalogicas Daylight Defense-system har alltid levert effektiv beskyttelse mot skadende UV-stråler med sofistikerte former så elegante at de kan brukes som fuktighetskremer. Husk solbeskyttelse året rundt!

Tlf: 94 15 00 16

©2018 by Lillesand Hudpleie