iKou_25_5366c23b-3cd6-4729-b4d8-8f68f7dd

Favoritter

Lukk øynene og la følelsene dine «reise» ut i verden, gjennom spesielt utplukkede, luksuriøse og aromatiske dufter. Føl den friske brisen av mild kokos… Den eksotiske og søte varmen av italiensk appelsin, kardemomme og vanilje. Den orientalske friskheten av sitrongress… Ta med deg følelsen av en avslappet ferie inn i hverdagen.

iKou_16_1_540x.jpg

BODY LOTION & BODY SOUFFLE

Velg mellom en raskt absorberende, lett og naturlig body lotion eller en rik trippel-smør, trippel-olje body soufflé. iKOU sine naturlige og økologiske fuktighetskremer er formulert for en dyp penetrasjon og langvarig fuktighet for optimal hudhelse. Med luksuriøse essensielle oljer, rike plante- og nøttesmør og aktive planteekstrakter, gir iKOU en fantastisk myk og glødende hud på kroppen.

iKOU_PURE_RESULTS_LORES__10_540x.jpg

AROMATERAPI ROULETTE

Balanser sinnsstemingen din med iKOU aromaterapi roulette. Profesjonell aromaterapi-blanding med høy kvalitet av rene essensielle oljer i en mandel- og jojobabase. Påfør aromaterapi roulette på pulspunkter og i tinningen for å frigjøre spennninger, gi en avslappende og beroligende effekt eller ny energi. 

iKou_82_540x.jpg

DUFTPINNER & LYS

Vekk sansene og la kropp og sinn legge ut på en reise inn i ulike sinnsteminger. Økologiske, naturlige dufter og plante-voks gir deg en unik duftopplevelse i hjemmet ditt. Seks ulike duftlys og duftpinner fra iKOU gir deg akkurat den sinnstemningen du trenger. Duftlysene inneholder ikke parafin.

iKou_29_720x.jpg

MASSASJE & KROPPSOLJER

Fire luksuriøse ferdig blandede oljer utviklet for bruk i badevannet, til massasje eller som en fuktighetsgivende kroppsolje etter en dusj. 100% rene og naturlige oljer, rike på vitaminer og antioksidanter.

iKou_05_540x.jpg

HÅNDKREM

iKOU`s naturlige håndkremer inneholder en 20% blanding av sheasmør, kakaosmør og mangosmør. En beskyttende og dypt fuktighetsgivende håndkrem med naturlige antioksidanter og langvarig fuktighetsgivende effekt.

iKou_14_720x.jpg

KROPPSSKRUBB

En av de mest effektive måtene å få en myk, jevn og glødende hud på er ved eksfoliering. iKOU spesialiserer seg på økologiske kroppsskrubber som effektivt fjerner døde hudceller og fukter huden i ett. Våre kroppsskrubber lar de rike, essensielle fettsyrene av de økologiske oljene trenge raskere ned i huden og gir en langvarig myk og fuktet hud.

iKou_21_1998c1a9-d561-4bc7-b524-e10f2f65

BADESALT & BADESKUM

Ritualet å ta et varmt bad gjenoppretter balansen mellom kropp og sinn. iKOU`s økologiske badesalt er laget av 100% rene ingredienser: rent mineralsalt, terapeutisk og mineralrik leire, 100% essensielle oljer og naturlige håndplukkede blomster og planter. Produktene er utviklet for å øke magnesiumnivået som fremmer følelser av ro og velvære, samt lindring av muskelsmerter

iKOU_HAND_BODY_WASH1_720x.jpg

HÅND & KROPPSSÅPE

iKOU luksuriøse hånd og kroppssåper inneholder økologiske og aromaterapeutiske ingredienser som dyprenser kroppen din skånsomt. SLS-frie.

Tlf: 94 15 00 16

©2018 by Lillesand Hudpleie