Få et tilbud
arrow&v

BETINGELSER

Kurs

Når vi har mottatt din påmelding sender vi deg en bekreftelse for kurspåmeldingen samt en innbetalingsblankett pålydende kursavgiften eller innmeldingsavgift iht valgte kurs.

Kurspriser

Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme prisendringer på kursene. Kursavgift må innbetales før første kursdag. Finansiering må elevene evt. skaffe via egen bank.

Påmelding

Alle påmeldinger er bindende. Dette betyr at kursavgiften må betales dersom påmeldte kursdeltager velger å trekke seg fra kurset.

Avbrudd

Hvis en kursdeltager avbryter kurset må det foreligge en sykemelding. Vi kan da være behjelpelig med å overføre kursdeltageren til neste kursstart. Kursdeltager må levere skriftlig søknad om overføring.

Repetisjon

Alle som har gått grunnkurs hos Lillesand Hudpleie og ønsker å repetere – kan gjøre dette gratis så langt vi har plass på kurs. Eleven må ha med kurskittet som ble utdelt på det aktuelle kurset.

 

Vi minner om at påmeldingen er bindene! Dette betyr at kursavgiften må betales dersom påmeldte kursdeltager velger å trekke seg fra kurset.

 

Vi ønsker deg velkommen til en spennende fremtid.

Tlf: 94 15 00 16

©2018 by Lillesand Hudpleie