top of page

Acerca de

Pixel Erbium YAG Laser

LASER FOR HUDOPPSTRAMMING OG AKNEARR

fractional-laserbehandeling.png

PIXEL ERBIUM YAG LASER ER EN KRAFTIG OG SVÆRT EFFEKTIV FRAKSJONELL LASER FRA ALMA HARMONY XL PRO, SOM BRUKER EN BØLGELENGDE PÅ 2940 NM. DENNE LASEREN ER SVÆRT EFFEKTIV I FORHOLD TIL GENERELL FORBEDRING AV HUDTONEN, HUDENS ELASTISITET OG TEKSTUR, OG UTJEVNING AV OVERFLADISK PIGMENTERING OG REDUSERING AV STØRRELSE PÅ PORER. DENNE LASERBEHANDLINGEN FUNGERER PÅ DEN MÅTEN AT DEN VARMER OPP VANNET I DET YTTERSTE HUDLAGET, SOM FØRER TIL AT HUDEN BLIR RØD OG STRAM. HUDEN KOMMER DERETTER TIL Å FORNYE SEG INNEN CA. 5-7 DAGER (LETT FLASSING KAN FOREKOMME). DETTE GJØR AT DENNE LASERBEHANDLINGEN ER SVÆRT EFFEKTIV OG RESULTERER I BETYDELIGE KOSMETISKE FORBEDRINGER. SAMTIDIG SOM DEN BEHANDLER DET YTTERSTE HUDLAGET (EPIDERMIS), FÅR DU OGSÅ EFFEKT I HUDLAGET UNDER (DERMIS & LÆRHUDEN), FORDI LASEREN STIMULERER TIL ØKT PRODUKSJON AV KOLLAGEN OG ELASTIN. DET BETYR AT DU SAMTIDIG VIL FÅ EN HUDOPPSTRAMMENDE OG HUDFORYNGENDE EFFEKT!

HVOR MANGE BEHANDLINGER ANBEFALES?

2-6 behandlinger (med 4-6 ukers mellomrom). Antall behandlinger er avhengig av indikasjon og utgangspunkt. Ved å få en gratis og uforpliktende konsultasjon hos oss, kan vi lettere forespeile et behandlingsforløp.

 

HVA KAN BEHANDLES?

Behandlingen er ideel for acne-arr, rynkebehandling, nedre øyelokk (oppstramming) og hudforbedring av solskadet hud. Den er også effektiv i forhold til redusering av porestørrelse og generell hudfornyelse.

 

HVEM KAN BEHANDLES?

Dette er en effektiv, men samtid trygg behandling som passer alle hudtyper.

 

VIKTIG INFORMASJON ETTER BEHANDLING :

- Rødhet og en kraftig «solbrentfølelse» må regnes med rett etter behandling.

- Ved kraftig behandling og/eller behandling på store områder kan man oppleve en litt feber-lignende følelse etter behandlingen, men dette er forbigående.

- Huden renses som vanlig morgen og kveld. En mild syrefri rens kan brukes allerede samme kveld, etterfulgt av hvit vaselin.

- Bruk alltid rent håndkle og «klapp-tørk» området, og husk ALLTID rene fingre når du er nær det behandlede området.

- Rent putetrekk første natten, og sov gjerne med hodet høyt.

- Kjøling kan anbefales om det er ubehagelig varmt, og for å unngå hevelse.

- Ta Paracet v/behov.

- Hevelse, litt kløe og flassing i 5-7 dager er vanlig etter behandlingen.

- De fleste får «skorper» og røde «firkanter» i huden de første dagene etter behandlingen.

- Vi anbefaler at hvit vaselin smøres på behandlet område inntil 3 ganger daglig for å holde huden myk, slik at huden leges raskest mulig. Hvis huden skulle begynne å flasse må man ikke «dra de av», da man kan risikere å få arr.

- Rødheten kan vedvare 3-4 uker etter behandling, og vil forsvinne gradvis av seg selv. Av make-up er det kun Oxygenetix som anbefales første uken etter behandlingen.

- Men vær forsiktig når sminken fjernes på kvelden for å ikke gni unødig mye på huden hvor det er behandlet.

- Det er veldig viktig å bruke solkrem SPF 50 i minst 4 uker og unngå sol etter behandlingen. Solkrem gir også optimalt resultat etter behandlingen, samtidig som den beskytter mot fremtidige aldringstegn fra UV-stråling.

- Ny behandling kan utføres etter 4-6 uker.

PRISER:

Dyp behandling, hele ansiktet 5000,-

Dyp behandling, rundt munnen eller øynene 3000,-

Dyp behandling, arr/akne fra 2000,-

Mild behandling, hele ansiktet 3500,-

Mild behandling, rundt munnen/øynene 2500,-

Hals 3500,-

Bryst 3500,-

Ønsker du å behandle flere områder? Vi tilbyr område nr. 2 til halv pris Vi tilbyr og hver 3 behandling til halv pris.

bottom of page