ansikts

Ansiktsbehandlinger

Vi skreddersyr hver enkelt behandling slik at huden får akkurat det den trenger. Vi bruker det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Et ideelt valg for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike behov, samtidig som stressnivået senker seg. Resultatet er din beste hud noensinne.

Øyenbryn Behandling

Microblading

Microblading er det aller nyeste innen 3D bryn-teknologien hvor man pigmenterer inn tynne hårstrå.
Dette er en ny og revolusjonerende metode for permanent makeup på bryn. Man bruker en manuell metode til å tegne microtynne hårstrå som er identiske med dine egne brynshår, og resultatet er umiddelbart, troverdige og naturlige bryn.

Permanent Lip Makeup

Permanent Makeup

Som Permanent Makeup-artister er vi spesialiserte innen kosmetisk pigmentering og etterutdannes kontinuerlig. 
Permanent Makeup kan benyttes på eyeliner, både over og under. Øyebryn med stråtekknikk og powderrbows og lepper for farging av hele lepper og leppekontur.

52029446_2571276966280842_37444601866822

Kroppsbehandlinger

Vekk sansene og la kropp og sinn møtes i denne avslappende, topp til tå behandlingen fra iKOU. En fusjon av tropiske blomster som stimulerer sansene og fremmer glede, indre selvsikkerhet og en lidenskap for livet.


Navnet iKOU - et gammelt japansk verb som betyr; "to rest, to relax, to restore". 

tilbake Massasje

Massasje

Å få massasje er både avslappede og forfriskende. Når kroppen løser opp spenninger er det som en vekt løftes og man får økt følelse av letthet og velvære. Hos oss kan du få løst opp spenningene i kroppen men en dyptvevsmassasje, eller bare koble av og nyte en aromamassaje.

Brune øyne

Vipper og Bryn

Vi er spesialiserte innen vipper og bryn. Vi tilbyr tjenester som vippe extension, vippeløft og selvfølgelig farging og forming.

Waxing-MOBILE-BANNER-1.jpg

Voksing

Vi tilbyr hel kroppsvoksing for både kvinner og menn. Vi har fokus på å gi deg en så god opplevelse som mulig. Vi er nøye og bruker kun de beste produkter

manikyr

Neglpleie

Din hånd er ditt visittkort.

Ønsker du forlengelse av dine egne negler eller å styrke dine naturlige negler kan vi tilby forskjellige kunstmatrialer. Neglene er forventet å sitte opptil 3-4 uker, før man kan komme til etterfyll.

pedikyr

Pedikyr

Pedikyr handler om å forbedre føttenes og tåneglenes framtoning gjennom ulike typer fotbehandling. Pedikyr er med andre ord tilsvarende manikyr, bare at det er føttene – og ikke hendene – som er i fokus.

Tlf: 94 15 00 16

©2018 by Lillesand Hudpleie