top of page
Design uten navn (44).png

Avansert hudpleie

Alle være ansiktsbehandlinger inkl. nakkemassasje og spesialmasker. Under behandlingen vil du få en hudanalyse med råd og veiledning for hjemmepleie. Det er imidlertid ekstremt viktig å følge vår anbefalte etterbehandling med tilrettelagte hjemmeprodukter. *Dette kommer som et tillegg i prisen.

 

Kjemisk peeling brukes for å forbedre solskader, store porer, pigmenteringer, acne, rynker og virker hudfornyende.

Ordet kjemisk peel strekker seg fra overfladiske fruktsyrepeelinger for å gi huden glød, til dype peelinger mot rynker og arr. Dybden på peelingen avhenger av type virkestoffsom brukes og hvor lenge den er i kontakt med huden.

 

Vi har flere forskjellige peelinger fra ulike hudpleieserier, blant annet SkinBetter Science, Dr. Shammeck og phFormula. De har ulike virkestoffer som glykolsyre, salisylsyre, melkesyre, TCA, PHA syre og retinol. Hvilken peeling som egner seg for deg, vil vi på klinikken hjelpe deg med.

 

Kjemisk peel anbefales alle som ønsker å jobbe målrettet mot hudforbedring.

 

Vi tilpasser behandlingene til din hud. For å oppnå de beste resultatene vil du bli anbefalt hvilke produkter du bør bruke i etterkant/mellom behandlingen. Anbefales som kur på 5-10 behandlinger.  Vi tilbyr hver 5 behandling til halv pris

bottom of page